129,-
(TTC)
Ajouter au panier

Numéro d'article: 237477

Commandé aujourd’hui = livré mardi ?
Variantes

Inventaire du magasins

Voir plus

Steinberg UR22 mkII

L’interface audio USB UR22 mkII de chez Steinberg dotée de 2 préamplis micro classe A.
Enregistrer et composer de la musique de qualité sur votre laptop ou Ipad grâce à ce fantastique appareil.

Steinberg UR22 mkII

Steinberg UR22 mkII

Ad
|
Classement:
11-5-2019
In een woord goed
Michel
|
Classement:
6-4-2019
De audio interface Steinberg UR22mkII geeft mij algehele voldoening en het product voldoet volledig aan mijn wensen en aan hetgeen in de advertentie wordt beschreven.
Arnold
|
Classement:
12-1-2019
Ik had mijn oude interface al veel eerder moeten vervangen de UR22 is echt uitstekend, helder geluid en integreerd goed met Cubase maar is zonder Cubase ook prima te gebruiken. Een echte aanwinst in mijn homestudio.
Thomas
|
Classement:
3-12-2017
Een betaalbare "beginners" audio-interface. Na lang zoeken, wikken en wegen, ben ik voor de Steinberg UR22 mkII gegaan. Mijn keuze is bevooroordeeld geweest, door dat dit gemaakt wordt door Yamaha; die gekend zijn voor heel neutrale audio-producten. Ik ben ook voor deze interface gegaan omdat de UR22 alle mogelijke poorten heeft, die je maar zou kunnen wensen: 2 XLR/Jack combo inputs (met preamps), MIDI IN/OUt (een groot pluspunt!), Main- en Headphone-OUT.
Eens thuis geleverd, de drivers gedownload en daarna is het gewoon Plug-and-Play. Alle kabels er in en je kan al direct beginnen recorder!
Ook de behuizing is zeer stevig (het gewicht alleen al, voor zo'n klein bakje). Als je nog geen DAW hebt, is dit zeker een leuke aankoop, Cubase AI is meegeleverd (+ Cubase LE voor de iPad, als je een Apple-Fan bent).
Kortom een betaalbare, neutrale, stevige én uitgebreide interface nodig? Zoek niet verder, de Steinberg UR22 is de perfecte optie (meer inputs/outputs nodig; ga dan voor de UR242 of de UR44, etc).

Steinberg UR22 mkII

 

Connexes de Steinberg

Alternatives intéressantes

Plus populair de Steinberg