Ibanez Premium AZ224BCG - Deep Espresso Burst

Marque: Ibanez |
1349,-
(TTC)
Ajouter au panier

Numéro d'article: 288601

Commandé avant 17h = demain chez vous ?

Inventaire du magasins

Voir plus

Ibanez Premium AZ224BCG - Deep Espresso Burst

Ibanez heeft decennia aan opgebouwde kennis en loopt al heel lang voorop in de evolutie van de gitaarbouw. ??Van A tot Z draagt ??de AZ-serie alle kenmerken van deze beproefde Ibanez-kwaliteiten met zich mee: de soepele ovale nekgreep, de goed uitgebalanceerde asymmetrische lichaamsvorm en een nekhak die een ongeëvenaarde speelbaarheid mogelijk maakt.De AZ-serie vertegenwoordigt de toekomst van het gitaarspel. Met de Ibanez AZ-serie bereikt u uw hoogtepunt.

AZ224BCG heeft een Bocote top en een body van Amerikaans Basswood. De ergonomische rugcontour van het lichaam en de grote onderarmcontour van de AZ224 zorgen ervoor dat het lichaam van de gitaar op natuurlijke wijze bij de speler past, waardoor het speelcomfort toeneemt. Het AZ-lichaam heeft een diepe taille en verschillende radii op elke lichaamsrandcurve, waardoor het gemakkelijker is om zowel in staande als zittende posities te spelen.

De AZ Roasted Maple hals is met warmte behandeld om de stabiliteit, duurzaamheid, waterbestendigheid en tolerantie van temperatuurveranderingen van het hout te vergroten. De toets van geroosterde esdoorn is ook met warmte behandeld om een ??goed uitgebalanceerde nootaanval en klank met rijke sustain te bieden. Om het ultieme nekgreepcomfort te bereiken, is de toetsrand afgewerkt met een vloeiende curve.

De Super All Access Neck Joint verhoogt de speelbaarheid en vergemakkelijkt de access tot de hoogste frets. Roestvrijstalen frets zijn uitstekend bestand tegen corrosie en het brede en lange fret-type biedt een snelle respons en goede articulatie bij het spelen van akkoorden en een heldere klank bij het spelen van enkele noten. De AZ224BCG is uitgerust met lichtgevende positiemarkeringen aan de zijkant, waardoor het voor spelers gemakkelijk is om de positiemarkeringen op de toets te zien tijdens het spelen op donkere podia.

Seymour Duncan Hyperion pickups hebben een gematigde output via Alnico-5 magneten, die de helderheid van de grondtoon behouden bij gebruik van een vervormd geluid en een duidelijke aanslag geven. De Dyna-MIX 9 biedt negen klankvariaties. Eén Dyna-MIX 9-modus is zelfs in staat om een ??humbucker-geluid te simuleren door de combinatie van de 2 single coil pickups.

De T1502 tremolobrug, ontwikkeld in samenwerking met Gotoh, is voorzien van stalen zadels voor een snelle respons en verbeterde articulatie. De snaarafstand van 10,5 mm zorgt voor eenvoudig aanslaan over snaren, waardoor technieken zoals snaren overslaan en hybride aanslaan mogelijk zijn. De AZ224BCG is voorzien van Gotoh MG-T-vergrendelingsmechanieken, die een gevestigde reputatie hebben op het gebied van tuning-stabiliteit. Gigbag inbegrepen.

Ibanez Premium AZ224BCG - Deep Espresso Burst

neck type:
AZ Oval CRoasted Maple neck

top/back/body:
Bocote topAmerican Basswood body

fretboard:
Roasted Maple fretboard

Black dot inlay
fret:
Jumbo Stainless Steel frets

number of frets:
22

bridge:
Gotoh® T1502 tremolo bridge

string space:
10.5mm

neck pickup:
Seymour Duncan® Hyperion™ (S) neck pickupPassive/Alnico

middle pickup:
Seymour Duncan® Hyperion™ (S) middle pickupPassive/Alnico

bridge pickup:
Seymour Duncan® Hyperion™ (H) bridge pickupPassive/Alnico

factory tuning:
1E,2B,3G,4D,5A,6E

strings:
D'Addario® EXL110

string gauge:
.010/.013/.017/.026/.036/.046

nut:
Graph Tech® nut

hardware color:
Gold

Scale :
648mm/25.5"

a : Width:
42mm at NUT

b : Width:
56.4mm at 22F

c : Thickness:
20.5mm at 1F

d : Thickness:
22.5mm at 12F

Radius :
305mmR

Ibanez Premium AZ224BCG - Deep Espresso Burst

Ibanez Premium AZ224BCG - Deep Espresso Burst

 

Connexes de Ibanez

Alternatives intéressantes

Plus populair de Ibanez