Zanginstallatie kopen?

Zoek je een goede complete zanginstallatie, dan ben je bij KEYMUSIC aan het juiste adres. Wij bieden verschillende systemen van topmerken als Mackie, Yamaha, Electro Voice, JBL en HK Audio. Voor iedere situatie en voor ieder budget hebben wij een passende zanginstallatie.

Breed inzetbaar

Een zanginstallatie kan je gebruiken voor live optredens met een band, voor presentaties, feesten en partijen en andere gelegenheden waarbij je over voldoende volume moet beschikken. Met een zanginstallatie kan je verschillende geluidsbronnen versterken, waaronder microfoons, keyboards, gitaren, cd-spelers en veel meer.

Wat is het?

Een zanginstallatie is eigenlijk een overkoepelende naam voor verschillende onderdelen. Een gemiddelde zanginstallatie bestaat uit een mengtafel, versterker en speakers welke met een aantal kabels zijn aangesloten. Op de mengtafel worden verschillende microfoons of andere geluidsbronnen aangesloten.

Complete zanginstallaties

Vandaag de dag zijn er vele complete zanginstallaties beschikbaar waarbij de mixer, versterker en speakers grotendeels zijn geïntegreerd. Deze compacte sets zijn makkelijk te vervoeren en installeren. Dankzij de technologische ontwikkelingen zijn deze sets tegenwoordig lichtgewicht, maar leveren wel topprestaties.

Actieve speakers

Naast de compacte PA-sets kan je ook kiezen voor een paar fullrange actieve speakers. Bij deze speakers is de versterker ingebouwd in de speakerkast. We hebben een groot aanbod actieve speakers welke ideaal zijn als zanginstallatie. Veel actieve speakers beschikken ook over beperkte mixer functies. Twee actieve speakers welke je plaatst op een paar tri-pod statieven zijn vaak al voldoende voor partijen tot 50-100 man.

Professioneel advies en persoonlijke service

Op deze pagina staan de meest populaire zanginstallaties en zangmicrofoons van dit moment. Het aanschaffen van een zanginstallatie kan een complexe aangelegenheid zijn. Het is daarom goed om te weten dat onze pro-audio specialisten je graag verder helpen. Neem telefonisch contact op met de klantenservice of bezoek jouw favoriete winkel.

Persoonlijk advies

Bel met onze specialisten:

Tel. 078/487.000

Ma. t/m vrijdag:
10-18 uur
Zaterdag:
10-18 uur
Stuur een bericht