Yamaha Clavinova CLP Piano

Het geluid, de toetsen, het gevoel... Een digitale Yamaha piano is er altijd op uit om een akoestische piano zo goed mogelijk te imiteren. Dat kan alleen wanneer deze drie elementen in perfectie harmonie samenwerken. De Yamaha CLP is een meester in het benaderen van de feel van een echte grand piano, dankzij zijn aantrekkelijke functies en oldschool ontwerp. 

De Clavinova CLP heeft zijn geluiden rechtstreeks opgenomen van de Yamaha full concert grand piano. De toetsen stellen je in staat om al je emotie in je pianospel te leggen. Yamaha heeft niet alleen alle performance elementen verbeterd, maar heeft deze elementen ook verenigd in een elektrische piano met een prachtige vormgeving. Het resultaat is een fantastische elektronische piano die qua design en gevoel niet onderdoet voor een akoestische piano. 

De 500-serie vormde voor vele pianisten de perfecte instrumenten om hun vaardigheden op te kunnen blijven ontwikkelen. De ontwikkeling bij Yamaha staat echter niet stil! Inmiddels heeft de 600-serie het stokje overgenomen van de 500-serie. Kijk hieronder voor de nieuwste modellen!