Studio & Producer

Studio & Producer gear kopen?

Keymusic heeft jarenlange ervaring op het gebied van recording en muziekproductie. De ontwikkelingen gaan razendsnel en we krijgen dan ook regelmatig nieuwe en interessante producten binnen. Of je nu een beginnende thuisproducer bent of een professionele studio hebt - Keymusic is hét adres voor al jouw geluidsapparatuur en producer gear.

Iedereen kan muziek maken

Door de technologische vooruitgang worden er in de studiowereld steeds weer grote stappen gemaakt. Een van die veranderingen is de toegankelijkheid van een eigen productie-omgeving. Iedereen heeft een computer, en het opnemen en produceren van je eigen liedjes is niet meer alleen weggelegd voor professionals. Een goede controller en aantrekkelijk geprijsde studiosoftware voor op je laptop; niets staat de beginnende producer nog in de weg om bij Keymusic te slagen.

Groot assortiment met alleen de beste merken

Bij Keymusic vind je alles wat je nodig hebt; van audio-interfaces, studiomixers, microfoons en software tot studio-effecten, controllersmonitors en hoofdtelefoons. In onze webshop vind je een groot assortiment aan muzieksoftware; waaronder Cubase, Ableton Live, Pro Tools en Logic Pro X. Ook voor software plug-ins en virtuele instrumenten ben je bij Keymusic aan het juiste adres.

Ook voor professionele studio's en artiesten

Ook de  meest veeleisende professional kan bij Keymusic zijn hart en zijn nieuwe gear ophalen. Onze specialisten kunnen je altijd voorzien van gedetailleerde specs en een nuttig advies. De allerbeste mix kun je alleen maken met de juiste spullen en een perfect geconditioneerde studio. Daarom bieden we naast alle apparatuur ook alle benodigde accessoires zoals geluidsabsorptie, signaalverdelers en de juiste kabels. Je merkt het al, zowel voor digitale als analoge opnames ben je bij Keymusic aan het juiste adres!