Gitaar- en Baseffecten

Maak je eigen gitaarsound

Gitaareffecten zijn de kers op de taart voor iedere gitarist en bassist. Je kan naar hartelust experimenteren met nieuwe klanken en muziekstijlen. Gitaareffecten vormen een belangrijk deel van het unieke en herkenbare geluid van iedere gitarist. Je kan je persoonlijke geluid ontwikkelen dankzij de eindeloze combinaties aan effecten.

Grootste assortiment

Bij Keymusic kunnen we niet genoeg krijgen van alle verschillende types en merken. Van eenvoudige distortion en overdrive pedalen tot moderne digitale multi-effecten en modelling pedalen. Natuurlijk bieden we ook de grootste selectie Wah-Wah pedalen, Volume en Expressiepedalen, Midi Voetschakelaars, Gitaarinterfaces en veel meer.

Legendarische gitaareffecten

Veel effectpedalen zoals de Big Muff Pi, Tube Screamer en Cry Baby Wah pedalen zijn enorm invloedrijk en hebben een legendarische status bereikt. Deze effecten zijn heel herkenbaar, omdat ze zijn gebruikt door bekende gitaristen en bands. Je hoort ze terug op veel hits. Ook vandaag de dag worden ze nog vaak gebruikt.

Populaire merken en exclusieve pedalen

Natuurlijk vind je in onze winkels de gitaareffecten van Boss, Dunlop, Electro Harmonix, MXR en TC Electronic. Maar ook meer exclusieve handgemaakte custom gitaarpedalen zijn volop beschikbaar. Wij zijn trots op onze unieke selectie boutique effectpedalen van merken over de hele wereld, waaronder Z Vex, Strymon en Fulltone.

Pedalenplanken, adapters en accessoires

Als je zelf een grote collectie effecten en pedalen hebt opgebouwd, dan is het raadzaam om een pedalboard aan te schaffen met een koffer of tas. Je kan je pedalen dan perfect organiseren en veilig vervoeren. Bekijk dan ook de speciale selectie pedaalvoedingen en accessoires.

Koopgids met tips en effectvolgorde

Zoek je een nieuwe sound, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan onze uitgebreide koopgids voor gitaar- en baseffecten en doe handige kennis op over de verschillende effecten, overdrives en meer. Ben je op zoek naar de juiste indeling voor je pedalboard? Bekijk de uitgebreide uitleg over de volgorde van effectpedalen. Met deze informatie wordt je sound beter dan ooit!