Digitale Vleugels

Filter resultaten

Prijsbereik

0 - 3635

Actuele voorraad

Filter

Digitale Vleugel Kopen

Een digitaal instrument in een klassieke vleugelkast, een heerlijk gevoel voor het oog en oor. De digitale vleugel integreren het beste van twee werelden het prachtige design van een uitstekendvleugelpiano en alle voordelen van een digitale piano.

Keymusic heeft veel digitale vleugels in ons brede assortiment. Soms is er het misverstand dat een digitale vleugel simpelweg een digitale piano met de vormgeving van een vleugel is. De vleugelkast zorgt namelijk voor het ontstaan van een realistische en natuurlijke klankweergave, omdat er net als bij een akoestische vleugel, gebruik wordt gemaakt van een klankkast en soms ook een zangbodem. Vaak heeft een digitale vleugel dus een natuurlijker geluid dan een gewone digitale piano.

Digitale Vleugels van Keymusic

Ons assortiment heeft verschillende merken digitale vleugels, zo hebben wij vleugels van Yamaha, Casio, Korg en Roland. De een heeft bijvoorbeeld een net iets meer gedetailleerde klanken, de ander dat een natuurlijker gevoel geeft. Sommige producenten hebben een volledig authentiek mechaniek aan de digitale vleugel toegevoegd om de aanslag van een vleugel zo goed mogelijk na te bootsen. 

Digitale Vleugel Spelen?

Je kunt altijd langs komen in 1 van de 25 winkels van Keymusic.Geen van deze hoogwaardige digitale vleugels is als beste aan te merken omdat het aankomt op uw persoonlijke smaak. Iedereen heeft namelijk een andere smaak en beleeft klanken anders. Wat de één mooi vindt en prettig vindt aanvoelen, vindt de ander juist minder mooi en prettig. Dus kom langs in de winkel en ontdek ons aanbod digitale vleugels.

Keymusic: de beste webshop en winkel om uw nieuwe Digitale Vleugel te kopen.

De hoge kwaliteit van deze vleugels maakt het soms moeilijk om te beslissen welke mooier is en beter bij uw wensen past. Onze gespecialiseerde verkopers helpen u graag bij het vinden van een goede digitale vleugel die echt bij je past.