Digitale Drums

Digitale drums

Digitale drums worden nog ieder jaar beter en realistischer. Alle aandacht gaat tegenwoordig uit naar speelgevoel, realistische geluiden en gebruiksgemak. Daarbij zijn er natuurlijk vele voordelen zoals het compacte formaat en de mogelijkheid om met hoofdtelefoon te spelen.

Geluidsmodule

In de module, het brein van een elektronisch slagwerk, vind je allerlei verschillende (drum)geluiden en voorgeprogrammeerde muziekstijlen die je zelf kunt toepassen. Functies als een metronoom/clicktrack, MIDI/USB-aansluitingen, opnamemogelijkheid en geluidsbewerking maken van een elektronische set een veelzijdig apparaat, geschikt voor thuisgebruik en live-toepassingen. De hoofdtelefoonaansluiting en volumeregeling worden natuurlijk ook zeer gewaardeerd door de niet-drummers om je heen.

breed assortiment

KEYMUSIC heeft een breed assortiment digitale drums. Behalve complete of zelf samen te stellen drumkits kun je ook je hart ophalen met de vele mogelijkheden en geluiden van digitale percussie. Natuurlijk geschikt als aanvulling op het drumstel, maar ook ideaal voor percussionisten, dj's en producers. Voor het hoorbaar maken van je digitale drums en percussie hebben we speciale drummonitors. Voor het digitaal gebruiken van je akoestische drums hebben we speciale triggers die je aan kunt sluiten op een drummodule.

SHOPPING GUIDE

Wil je digitale drums aanschaffen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan onze uitgebreide koopgids voor digitale drums en doe handige kennis op over de verschillende drumpads, triggers, geluidsmodules en meer.