Akoestische Drums

Akoestisch drumstel

Het drumstel kan met recht een van de belangrijkste instrumenten genoemd worden. Ritme is toch de basis van alle muziek; de meeste bands zijn niets zonder een goede drummer! Er is erg veel te kiezen op het gebied van akoestische drums. Letterlijk in soorten en maten, afwerkingen, houtsoorten, samenstellingen,... noem maar op.

Bij KEYMUSIC kun je daarom terecht voor je allereerste drumstel of een high-end professionele set. Van het kleinste jazzkitje tot de grootste rockset, bij merken als Tama, Pearl, Gretsch Drums, Sonor, Ludwig, Yamaha, DW, Premier, Mapex, enzovoort. 

complete drumkit

Ben je op zoek naar een compleet drumstel inclusief bijbehorende standaards en pedalen, kijk dan bij akoestische drumkits. Sommige beginnerssets worden geleverd inclusief hardware en cymbalen. Dan ben je in een klap helemaal klaar. Ben je specifiek op zoek naar een nieuwe sound, zonder dat je nieuwe hardware nodig hebt, dan kun je ook slagen in de categorie ketelsets. Natuurlijk kun je de hardware en de cymbalen altijd los uitzoeken.

losse snaredrums en toms

De snaredrum vormt het hart van je drumstel. Met zijn kenmerkende geluid geeft hij je set een eigen stem. Daarom is het het ultieme onderdeel waarmee je je als drummer kunt onderscheiden. Wil je de warmte van een houten snare, of de projectie van een metalen snare? Hoor je liever de strakke toon en resonantie van een ondiepe ketel, of het laag en het volume van een diepe snare? Voor elke speelstijl hebben we de juiste snare, drumstokken én drumvel. Wanneer je je drumstel wilt uitbreiden met losse ketels, of helemaal zelf een set wilt samenstellen, dan kun je ook bij ons terecht voor maatwerk. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met onze slagwerkspecialisten, maar we hebben ook een afdeling losse drums waar je al wat kunt rondkijken.