ProMark was de eerste Amerikaanse ontwikkelaar van drumstokken dat het gebruik van duurzame Japanse eik op de markt bracht in 1957.
ProMark werd meer dan 65 jaar geleden opgericht en is trots op zijn unieke stijl en innovatie. Sindsdien heeft ProMark verschillende sprongen voorwaarts gemaakt met technologieën zoals FireGrain en ActiveGrip die spelers unieke oplossingen bieden voor hun dagelijkse uitdagingen als drummer.

Om het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen, is elke ProMark-stok 'Perfected With ProMatch' - een gepatenteerd multi-stage gewicht en pitch sorteerproces. Overal waar je ProMark ziet, zie je ook ProMatch, wat spelers verzekert dat ons proces ongeëvenaarde consistentie garandeert, zowel van stok tot stok als van paar tot paar.


Evans is al meer dan 60 jaar innovatief op het gebied productie en ontwerp van drumheads. Als bedenker van de eerste synthetische drumhead en andere revolutionaire producten (zoals EMADHydraulics, en de UV-serie) zijn Evans drumheads ontworpen met de bedoeling problemen voor drummers aan te pakken. Geroemd voor hoge kwaliteit en consistentie worden alle Evans vellen in de USA gemaakt en zijn ze voorzien van Level 360 technologie.

“The First”

Het was een zet die de drumwereld voor altijd veranderde en de rest van de industrie volgde al snel. Evans introduceerde 's werelds eerste synthetische drumvel al in 1956. 

“The Finest”

Sinds de overname door D'Addario & Company, Inc., heeft Evans ongekende doorbraken en verbeteringen in kwaliteit en ontwerp meegemaakt. Evans heeft een nieuwe lat gelegd voor consistentie, geluid en duurzaamheid die onmogelijk te missen is.

“The Future”

Vanaf het begin heeft Evans de weg gewezen in innovatie. Met het brede scala aan technologisch gedreven producten, pakt Evans de echte problemen aan die drummers tegenkomen met hun heads. Evans is al lang toegewijd aan het verbeteren van de ervaring en het geluid van de muzikant en blijft pionieren met nieuwe technologieën die de manier waarop drums worden bespeeld blijven herdefiniëren.