Modal Electronics Cobalt 5S

COBALT 5S - Vijfstemmige uitgebreide virtueel-analoge synthesizer

COBALT synthesizers verzamelen de beste eigenschappen van legendarische vintage synths en injecteren vooruitstrevende concepten in geluidsgeneratietechnieken. In combinatie met Modal's verfijnde modulatie- en performance engine leveren deze synths een breed spectrum aan geluiden die geschikt zijn voor alle muziekgenres.

COBALT 5S

De COBALT5S is gebaseerd op Modal Electronics' COBALT synth-architectuur van de volgende generatie en is gehuisvest in een ultra-draagbare, overal te gebruiken behuizing. De USB-aangedreven COBALT5S is gemaakt om te verplaatsen en klaar om je creativiteit te stimuleren, waar en wanneer de inspiratie toeslaat. Of het nu gaat om een bijzonder authentieke reproductie van klassieke analoge klanken of de meest moderne toonaangevende textuur - de uitgebreide virtueel analoge sound engine van de COBALT5S levert op alle vlakken.

Creëer zonder limieten

Met 5 'true polyphonic voices', 2 onafhankelijke algoritmegroepen en tot 8 oscillatoren per stem, zijn muzikanten, geluidsontwerpers en producers gewapend met een klankenpalet dat klaar is voor elke denkbare toepassing. Combineer dit met 40 complexe algoritmes waaronder Sync, Ring Modulation, Waveform Morphng en nog veel meer. Het is gemakkelijk te zien waarom de COBALT5S de maker voorziet van een ongelimiteerde vrijheid in soundsculpting.

De COBALT5S is voorzien van dezelfde zelf-oscillerende 4-polige Morphable Ladder filter als de COBALT8. Dit garandeert dat je geluid alle bite en warmte krijgt die je performance vereist. Vier afzonderlijke filtermodi versmelten met de gebruikelijke regelaars voor Cutoff en Resonance, naast een Morph-parameter om de frequentieverloop van het filter muzikaal te manipuleren voor een werkelijk meeslepende ervaring. Van subliem tot experimenteel en alles daartussenin.

Kortom haalt de COBALT5S zijn inspiratie uit het iconische geluid van zijn analoge voorgangers en overstijgt alle beperkingen om een toonaangevende synth architectuur echt mobiel te maken. COBALT5S is niet alleen het modelleren van run-of-the-mill analoge geluiden, dit is Beyond Analogue, Anywhere.

Wordt verwacht 1/4/2022 bij Keymusic!