Amsterdam Guitar Heaven 2021

Amsterdam Guitar Heaven - Hét evenement voor gitaristen en bassisten!

AMSTERDAM GUITAR HEAVEN GAAT DOOR!!! 
(met aangepaste COVID maatregelen)

Amsterdam Guitar Heaven is hét evenement voor iedereen die gitaar of bas speelt, van beginner tot gevorderd. Met overdag workshops van de beste gitaristen en bassisten die Nederland kent, plus een gearshow waar je de nieuwste gitaren, bassen, versterkers en effecten kan uitproberen. En ’s avonds het slotconcert van de kersverse band van Leendert Haaksma en de Tour door de Tijd band met vier stergitaristen in de gelederen.

Zaterdag 20 november is het zover, in Q-Factory Amsterdam!   

Natuurlijk hebben we ook twee Keymusic winkels in het Q-Factory gebouw. Kom even langs bij ons die dag. Je kan je gitaar gratis laten re-stringen door D’Addario! Daarnaast kan je enkel die dag de Nexi Overdrive kopen aan maar slechts €37,- ipv €99,-! En dat is niet alles, wanneer je tijdens Amsterdam Guitar Heaven een Nexi pedaal aankoopt maak je kans op het winnen van een Nexi pedalboard + 4 pedals + accessoires en bag

Tijdens het event kun je ook op maat gemaakte gehoorbescherming laten aanmeten bij de stand van NOIZEZZ met een exclusieve Guitar Heaven korting: in plaats van €119,- slechts voor €99,-!

Niet te missen dus!

WORKSHOPS
Toppers als Manuel Hugas (Candy Dulfer), Kees Lewiszong (Navarone), Tessa Raadman (Eut), Marcel Singor (Kayak), Peter Peskens (Jett Rebel, Jungle By Night) en Rory Ronde (New Cool Collective) komen workshops geven naast nog 16 andere gitaristen en bassisten!

GEARSHOW
Op de Gearshow Gitaar & bas zijn maar liefst 55 merken vertegenwoordigd. Ze staan verdeeld over de stands in de Grote Zaal en Foyer van Q-Factory.

AVONDSHOW
's Avonds is er concert met Leendert Haaksma’s 12 Combustions albumreleasehow en de Tour door de Tijd Band met Jack Pisters, Arnold van Dongen, Marcel Singor en Kees Lewiszong, en bassiste Jaimie van Hek.

Heb jij er ook zoveel in in gekregen? Kijk dan snel op onze Facebook of Instagram pagina en misschien kan jij je ticket wel gewoon winnen! We geven namelijk 5x2 tickets weg voor de gearshow!

Tijdschema:
12.00 - 18.00u Gearshow Gitaar & Bas
13.00 - 18.00u Workshopfestival voor gitaristen en bassisten
19.00  21.15u Avondshow met o.a. Leendert Haaksma
*Wegens verplaatsing door COVID maatregelen naar de Kleine zaal in Q-factory is de avondshow helaas uitverkocht.

! Alle informatie over het evenement en de COVID maatregelen vind je hier !