NIEUW! Sennheiser EW-D

NIEUW! Sennheiser Evolution Wireless Digital

Sennheiser Evolution Wireless Digital

Omarm de kracht van een digitaal UHF systeem, klaar voor elke RF omgeving. Evolution Wireless Digital legt de lat hoger door het hoogste dynamische bereik te bieden van alle draadloze systemen die momenteel op de markt te vinden zijn. Dit door gebruik te maken van geavanceerde functies die uw setup vereenvoudigen en de meest betrouwbare verbinding garanderen. Maximaliseer efficiëntie door de volledige controle te nemen met de Sennheiser Smart Assist app en eenvoudig automatisch frequenties te coördineren. Toegenomen bandwith en de laagste latency van alle digitale draadloze systemen die momenteel verkrijgbaar zijn, maken van de Evolution Wireless Digital de krachtigste tool voor degenen die kwaliteit en prestaties boven alles stellen.

Equidistant Spacing - Simpeler dan het klinkt
Evolution Wireless Digital beschikt over een equidistant tuning grid dat voorheen alleen te vinden was in Digital 6000 en Digital 9000, Sennheisers flagship draadloze systemen. Kwaliteitscomponenten met uitzonderlijke lineariteit elimineren intermodulatie tussen EW-D zenders, waardoor frequenties om de 600 kHz gelijkmatig naast elkaar kunnen worden afgestemd. Dit vereenvoudigt de frequentiecoördinatie voor zowel draadloze beginners als doorwinterde professionals en draagt tevens bij aan de schaalbaarheid van het systeem en het indrukwekkend hoge aantal kanalen.

Een ingenieur in je broekzak
Bluetooth Low Energy plaatst alle controle in de palm van je hand met de 
Sennheiser Smart Assist app. Profiteer van een opmerkelijk snelle geautomatiseerde setup, mobiele toegang tot elke systeeminstelling en het extra voordeel van monitoring op afstand, allemaal met het gemak van uw Android- of iOS-apparaat. Bespaar tijd, energie en prestaties met vertrouwen.