NAMM 2021: Recht uit de VS, als eerste bij KEYMUSIC!

Januari is altijd een topmaand in muziekland, want dan is het NAMM! Hier worden de nieuwe releases van alle grote merken op aangekondigd en geïntroduceerd. We zijn er ook dit jaar weer als de kippen bij om jullie als eerste deze nieuwe toppers aan te bieden. Hou deze pagina dus goed in de gaten! Er komen dagelijks nieuwe producten bij.

Roland

De FP-X serie is een nieuwe generatie draagbare piano's van Roland: met een uitstekend speelcomfort en ijzersterke features. Ontdek vier modellen voor elk budget, van het FP-10 instapmodel en zijn uitstekende functionaliteit, tot het FP-90X topmodel met de beste PureAcoustic Piano Modeling in zijn klasse. Waar je jouw muziek ook mee naartoe wilt nemen: de FP-X-serie brengt je erheen.

De Roland F701 is een stijlvolle en compacte instappiano. Dankzij de SuperNATURAL modelling technologie en het PHA-4 klavier scoort dit instrument prima op vlak van klank en aanslag. De Roland F701 is uitgerust met Bluetooth-connectiviteit waardoor je probleemloos connectie kan maken met je smartphone of tablet.

Gretsch Drums

Gretsch Drums kondigt met zeer veel trots hun nieuwe samenwerkingen aan voor 2021 en daar vloeien twee prachtige signature snares uit voort: die van Keith Carlock en Gergo Borlai. Deze heren zijn geen onbekenden in de drumwereld en speelden al over de hele wereld. Het is dan niet verrassend dat hier twee geweldig klinkende snares uit voortgekomen zijn.

Blackstar

Of je nu een beginner bent of een pro, Blackstar gaat voor de allerbeste speelervaring. Daarom ontwikkelden ze de ID:Core V3. Unieke innovatie en connectiviteit geven gitaristen het best mogelijke geluid vanaf het allereerste moment.

Sequential

Sequential biedt met deze nieuwe Rev 4 Prophet 5 en Prophet 10 de kracht van hun keyboard evenknie, maar in een handig, draagbaar desktop-model voor de compactere studio. En dit alles met dezelfde authentieke, analoge schoonheid en prachtige wood finish.

Showtec