Komplete 1,2 & 6 audio interface + Guitar Rig 6 LE

Tot 20 % korting voor een komplete audio 1,2 & 6 interface + Guitar Rig 6 LE!KOMPLETE AUDIO 1 & 2

2 fantastisch klinkende audio interfaces inclusief alle software die je nodig hebt om je creatief avontuur te starten! De KOMPLETE AUDIO 1 & 2 zijn even groot, klinken hetzelfde en komen met hetzelfde softwarepakket – Het enige verschil is de in/outs. Kies de interface die het beste past bij je setup.

Of je nu een singer-songwriter, podcaster of producer bent, de Komplete Audio 1 & 2 is eenvoudig te gebruiken en neemt je nieuwe hitsongs op in de hoogste kwaliteit.

Komplete audio 6

De AUDIO 6 is een 6-in, 6-out audio interface voor kristalheldere recordings, zéér lage latency en een flexibele connectiviteit. De ultieme aanvulling voor de studio !

Sluit mics en gitaren aan, creëer send & return loops voor effecten te maken en controleer synths en drum machines. PLUS ontvang een stevig softwarepakket gevuld met krachtige effects en mix/master tot een afgewerkt product.

breng je ideeën tot leven !

Nu met Guitar Rig 6 LE GRATIS

Een lite versie van de krachtige GUITAR RIG 6 PRO effect plugin.

Guitar Rig 6 LE komt met een inspirerende selectie van amps, cabs, delays, reverbs, stompboxes en compressors. Inclusief de nieuwe ICM-gestuurde Chicago amp, plus Raum reverb, Supercharger, Replika GR, Van51 en nog veel meer. Bouw je eigen rack/effect combinaties en creëer je eigen sound !