Queen's pleasure in store

INSTORE Concerts presents Queen’s Pleasure

INSTORE Concerts: dat zijn concerten van geweldige artiesten in een unieke, ideale setting nl. een Keymusic Store. Niet alleen kan je, tussen de duizenden instrumenten, genieten van een uniek concert, de toegang is volledig GRATIS. Het gehele concert wordt opgenomen en kan je achteraf bekijken via KeyTV.

Wat moet je doen om een duoticket te winnen?
Volg onze socials en reageer op de post van de INSTORE Concerts door een vriend(in) te taggen waarmee je naar dit concert wil gaan. Wij kiezen 25 gelukkige duo’s uit die een geweldig concert kunnen meemaken.
Doe mee via Instagram, Facebook België of Facebook Nederland

First up: Queen’s Pleasure
Queen’s Pleasure heeft een jonge-honden-debuut van jewelste afgeleverd. 'Words To Live By', 'Suits To Die In' vliegt je om de oren en grijpt je de bij de lurven. Een ‘Wall of Sound’, met energie voor tien. Het klinkt als een mix tussen de Dandy Warhols en Arctic Monkeys, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths, maar het is vooral de sound van vier jonge getalenteerde Amsterdammers die samen een band beginnen waarmee ze de wereld willen veroveren. Op 'Words To Live By' en 'Suits To Die In' hoor je die ambitie.

De nieuwe plaat is opgenomen, geproduceerd en gemixt i.s.m. Edd Hartwell (o.a. The Kooks, Jeff Beck) in Wisseloord Studios en Lime Green Monkey Studios in Saffron Walden (VK). Het album komt op 10 september uit op Excelsior Recordings. Op 12 september stellen ze de plaat als eerste voor aan onze Keymusic-klanten.

DATUM: 12 september 2021

LOCATIE: 
Keymusic Rotterdam 12uakoestische set
Keymusic Antwerpen 15u30 full show

Check alvast de website van Queen's pleasure en leer ze kennen!

MEER?

Behalve een uniek concert van deze geweldige band, kan je achteraf natuurlijk nog shoppen in onze Keymusic-store. Je kan er niet alleen het grootste aanbod vinden maar ook persoonlijke hulp van onze productspecialisten.

_____________________________________________________

COVID / Corona-maatregelen
Deze eerste INSTORE Concerts worden georganiseerd conform de COVID-maatregelen die geldend zijn op de datum van het concert en de plaats. Meer info krijg je bij de uitnodiging.