Cashback Modal Electronics

Maak dit een zomer om niet te vergeten, geniet van de Modal CASHBACK promotie!Na een de lockdown periode is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel, dus laten we er een onvergetelijke zomer van maken! Om dit te vieren heeft Modal Electronics een meesterplan bedacht om je sound design naar ongeziene hoogtes te brengen. Vanaf dinsdag 20 juli tot 30 september 2021 krijg je bij de aankoop van een Argon of Cobalt Series Synthesizer namelijk een €50/$50/£50 CASHBACK waardebon!

Bij aankopen gemaakt in deze periode kan je jezelf inschrijven voor de Modal Electronics Golden Ticket Prize Draw en maak je kans op het winnen van de sound designers setup van je dromen met COBALT8X of ARGON8X, een CRAFTsynth 2.0 en een SKULPT SE! De winnaar zal aangekondigd worden tijdens een livestream op Modal Electronics' YouTube kannaal op 30 september. 

Hoe deelnemen?
Ga naar Modal Electronics registratie formulier hier en vul je contactgegevens in samen met je aankoopbewijs. 

Over de COBALT series
COBALT synthesizers is een verzameling van de beste eigenschappen van legendarische vintage synths, samengevoegd met de volgende generatie vooruitstrevende concepten in geluidsproductie technieken. In combinatie met Modal's verfijnde modulation en performance engine, leveren deze synths een breed spectrum aan geluiden geschikt voor alle muzikale genres.

Over de ARGON Series
Ontdek het kleurrijke, unieke geluid van de ARGON serie wavetable synthesisers. Meticuleus ontworpen tot in de perfectie, deze instrumenten zijn van onschatbare waarde voor elke muzikant die zich wil onderscheiden van de massa met elegante en karaktervolle sonische texturen.