Ontdek het nieuwste van BOSS

BOSS start de maand goed met de release van 3 nieuwe producten: De GT-1000CORE, de RC-5 en de RC-500. Hieronder lees je er alles over.

 

De GT-1000CORE Guitar Effects Processor

De volledige amp- en effectprocessing van het GT-1000 topmodel is nu ook verkrijgbaar in één compacte en draagbare stompbox.

De GT-1000CORE is verbazingwekkend krachtig en ultraveelzijdig. Hij levert de meest complete gitaar- en bas-processingservaring beschikbaar in één stompbox. De volledige DSP-power van het GT-1000 topmodel leeft in deze mini krachtpatser. Hij voorziet een toonaangevende geluidskwaliteit, geavanceerde AIRD-technologie, 24 simultane effectblokken en meer dan 140 unieke versterker/effecttypes voor een grenzeloze creatieve expressie. De GT-1000CORE past in elke pedalboard set-up. Maar hij werkt even goed als een stand-alone processor: live en in de studio.

  

 

De RC-5 Loop Station

De RC-5 Loop Station biedt geavanceerde BOSS looping-functies in een compacte behuizing.

 Net zoals de RC-500 is de RC-5 uitgerust met een geüpgraded grafisch LCD-scherm, verbeterde geluidskwaliteit en MIDI-mogelijkheden.

 

 

De RC-500 Loop Station

De RC-500 is een geavanceerde tweesporige looper met een verbeterd grafisch LCD-scherm, opgewaardeerde audiokwaliteit en MIDI-mogelijkheden.
 
Maak realtime composities met twee loop-tracks, microfoon- en stereo-ingangen, ritmes en inspirerende Loop FX: allemaal in uitstekende 32-bits audiokwaliteit.