Denon DJ Prime 4 Firmware

NEWSFLASH: Denon DJ kondigt de PRIME 4 Firmware V1.3.2 aan!

De nieuwe update introduceert een aantal workflow-verfijningen voorgesteld door gebruikers, waaronder een veelgevraagde horizontale golfvormmodus.
Na de beschikbaarheid van PRIME 4 in de detailhandel kondigt Denon DJ met trots de geheel nieuwe Firmware aan, waarmee rechtstreeks wordt ingegaan op een aantal belangrijke functieverzoeken van de internationale DJ-community.

Van Touchscreen naar  Mainstage
PRIME 4 beschikt over een glorieus 10-inch multi-touch / gebaren display voor de meest geavanceerde DJ-muziekbibliotheek interactie die beschikbaar is. DJ's kunnen hun muziek aanraken, voelen, bewegen en spelen met een elegante veegbeweging voor een ultieme, technologiegedreven tactiele ervaring. PRIME 4 levert die mainstage ervaring aan elke DJ en in elke locatie of optreden!

Ongeëvenaarde Creative Energy
De acht performance-pads van PRIME 4 bieden de meest geavanceerde en gemakkelijk te gebruiken creatieve expressie voor DJ's om hot-cue te goochelen, tracks te remixen, roll & slice up van hun tracks voor dansvloer en publieksenergie. Nog nooit eerder gezien op een stand-alone DJ-systeem, combineert PRIME 4 toonaangevende timestretch voor DJ's om elk tracktempo en genre radicaal te mixen, met realtime muzikale toonverschuiving, bijpassende muzikale toetsen met slechts een tik van een vinger!


Two Rooms - Different Music!
Een andere 'wereldprimeur' in de branche is de onafhankelijke Zone Output van PRIME 4, waarmee DJ's een volledige afspeellijst met muziek naar een andere kamer of locatie kunnen sturen, terwijl de DJ blijft spelen op de hoofdlocatie. PRIME 4 heeft letterlijk onbeperkt toegang tot muziekbestanden en mediabronnen met niet minder dan vier USB-ingangen, één SD en ook een ingebouwde SATA-schijfsleuf - een volledige gig / muziekset van DJ's kan ook worden opgenomen ' live 'naar elke aangesloten mediabron!

Commando audio- & visuele effecten
PRIME 4 stelt DJ's in staat om 14 ingebouwde pro-club DJ-effecten te manipuleren, met drie snelle toegangsparameteraanpassingen voor directe voldoening 'in de mix'. DJ's hebben snel toegang tot een enkele encoder en kunnen dit snel manipuleren, ook de dubbele functiebesturing voor Sweep FX en Filter, via alle 4 kanalen. Bovendien heeft elke DJ op elke locatie nu volledige controle over impactvolle visuele elementen met verlichting en videobesturing via Denon Dj's StagelinQ-connectiviteit van Denon DJ partners Soundswitch-, Timecode- en Resolume-applicaties.

Gebouwd om lang mee te gaan - Gebouwd om te presteren! 
PRIME 4 is gebaseerd op de erfenis van 25 jaar uitstekende Denon DJ-audio-engineering en uitmuntende productie, met robuuste metalen bouwkwaliteit en gedetailleerde, ongerepte 24-bits Denon DJ-audio. Niets klinkt, ziet eruit of treedt op als het PRIME 4 zelfstandige 4-kanaals DJ-systeem. Omdat er op dit moment geen bestaande 'vergelijkbare' concurrent op de markt is, is de PRIME 4 betaalbare DJ-technologie die lichtjaren voorloopt op een bestaand product.