Warm Audio najaarsactie

Koop aan €1200 Warm Audio producten en krijg een GRATIS microfoon!

Het belang van een goede microfoon kan niet genoeg worden benadrukt; maar helaas, het vinden van een echt geweldige microfoon binnen een budget is altijd een uitdaging geweest voor ambiteuze ingenieurs. Er zijn zeer goede microfoons beschikbaar voor mensen met een beperkt budget, maar klassieke studiomicrofoons zijn voor de meeste mensen financieel buiten bereik.

Warm Audio heeft alles wat ze weten over het overbruggen van deze barrière toegepast, bij het maken van een microfoon die het niveau van kwaliteit en geluid bereikt dat meestal alleen te vinden is in producten van de bovenste plank, maar die wordt verkocht aan een toegankelijke prijs. 

De klassieke ‘87 is misschien wel de meest gebruikte grootmembraan condensatormicrofoon in de opnamegeschiedenis. Ontelbare hits zijn opgenomen met deze microfoon. De inspiratie achter de WA-87B komt door de wens om de warme toon van deze klassieke microfoon, tegen een betaalbare prijs opnieuw te introduceren bij een geheel nieuwe generatie opnamekunstenaars. 

Je kan hem nu GRATIS krijgen als je aan €1200,- Warm Audio producten koopt bij KEYMUSIC. Ontdek snel al onze Warm Audio producten hier en neem de WA-87B t.w.v. €649 mee naar huis!*