Fender Acoustasonic Tele

Direct leverbaar bij KEYMUSIC: Fender Acoustasonic!


Zonder twijfel de meest controversiële gitaar die dit jaar op de markt kwam is de Fender USA Acoustasonic Telecaster. Toen de eerste beelden verschenen van deze 'akoestische telecaster' ontstond onder puristen en vintage liefhebbers een ongekende golf van verontwaardiging en shock.
Tegelijk bleken er evenveel liefhebbers van het vernieuwende instrument. Toen ook nog eens Jack White op podium met The Raconteurs verscheen met deze gitaar was de verwarring compleet.
Enkele maanden later zijn ze eindelijk beschikbaar voor het grote publiek, en direct leverbaar bij Keymusic

De Fender Acoustasonic Telecaster, wat is het? Een moderne electro-akoestische gitaar die middels, een samen met Fishman uitgewerkt versterkings systeem, zowel elektrische als akoestische sounds produceert. De vormgeving is geïnspireerd op de legendarische  Telecaster, met een ergonomische arm-rest en een mahonie telecaster hals die zowel akoestische als elektrische gitaristen moet kunnen overtuigen.
Door middel van drie ingebouwde pickups, 5-way switch en unieke mod-knop die de verschillende klank kleuren kan mengen en vormgeven  creëer je moeiteloos diverse akoestische én typische telecaster elektrische klanken. 

De gitaar heeft een unieke vormgeving en constructie, en wordt op dezelfde locatie gebouwd als de befaamde USA Stratocaster en Telecaster gitaren, in Corona California.

Benieuwd? Kom ze proberen in één van onze winkels, en vel je eigen verdict!