Pioneer XDJ-RX2 Free Headphones

Koop een Pioneer XDJ-RX2 of RR controller en ontvang een gratis HDJ-X5BT hoofdtelefoon (alle kleuren beschikbaar)!

Koop vanaf 15 maart 2019 een Pioneer XDJ-RX2 of Pioneer XDJ-RR en krijg er een GRATIS HDJ-X5BT hoofdtelefoon t.w.v. €159 bij, beschikbaar in 3 kleuren! Wat moet je doen? Plaats de Pioneer XDJ-RX2 samen met de HDJ-X5BT in de gewenste kleur in je winkelmandje en korting wordt automatisch verrekend! De actie eindigt op 30/04/2019.

Pioneer XDJ-RX2

De XDJ-RX2 is een upgrade van de populaire XDJ-RX, en werd aangevuld met functies en kenmerken van onze NXS2 Flagshipserie. Het alles-in-één-systeem met 2 decks en 2 kanalen levert een professionele DJ-ervaring, of je hem nu verbindt met rekordbox dj via je laptop, of speelt met muziek vanop een USB-apparaat.

De XDJ-RX2 pronkt met een groot aanraakscherm van 7 inch met QWERTY-zoekfunctie, plus functies die hij geërfd heeft van de CDJ-2000NXS2 en de DJM-9000NXS2, zoals een draaikeuzeknop, een trackfilter, snelkoppelingen, Sound Colour FX en Beat FX. Dankzij de 8 grote, veelkleurige Performance Pads kun je de Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop en Beat Jump moeiteloos bedienen. Breng je performance naar het volgende niveau, terwijl je geniet van het gebruiksgemak en de draagbaarheid van een alles-in-één-oplossing.

Pioneer XDJ-RR

De XDJ-RR biedt je flexibiliteit zodat je kunt voorbereiden en optreden zoals jij dat wilt. Hij is compatibel met onze professionele dj-app rekordbox dj (licentie inbegrepen) maar als je geen pc/Mac wilt gebruiken, kan je in rekordbox geanalyseerde muziek exporteren naar USB-opslagapparaten, deze aansluiten op de controller en direct vanaf deze apparaten nummers afspelen. Bekijk alle informatie die je nodig hebt op het 7 inch kleurenscherm de XDJ-RR en gebruik de functies en FX die afkomstig zijn van de NXS2-setup zoals Hot Cues, Slip Loop en Beat FX om in een handomdraai unieke mixen samen te stellen. Laat je creativiteit de vrije loop met de XDJ-RR en volg je dromen van je slaapkamer naar de club.

Pioneer HDJ-X5BT

Dj's hebben nu meer dan ooit behoefte aan flexibele apparatuur die hen helpt om te oefenen, voor te bereiden en op te treden waar ze ook gaan. Dankzij de Bluetooth-aansluiting maakt de HDJ-X5BT hoofdtelefoon het gemakkelijk om muziek te monitoren in elke situatie, of je nu thuis bent of onderweg.
En 
wanneer je de meegeleverde kabel aansluit, kun je hem gebruiken om comfortabel te mixen in de club. Of je nu draadloos gaat of niet, de HDJ-X5BT-hoofdtelefoon biedt dezelfde uitstekende geluidskwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit als het originele HDJ-X5-model.