NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: Ashdown Bass Amps

Ontdek nu NIEUW in ons assortiment: Ashdown Bass Amps!

Het Britse Ashdown, was even uit het vizier de laatste jaren, maar staat er helemaal terug met een geheel vernieuwde lijn combo’s, heads en cabinets voor elk budget en podium. Met bassisten als o.a. Nate Mendell (Foo Fighters), Nick O’Malley (Arctic Monkeys) en Brian Ray (Paul McCartney) als gebruikers, weten ze muzikanten uit alle genres te inspireren !

We lichten twee series uit die in het oog springen, en te testen zijn in uw favoriete Keymusic filiaal: 

Original Series

Licht gewicht, professionele features, en meerdere configuratie mogelijkheden maken de Ashdown Original een ideale keuze voor de veeleisende bassist die zich geen breuk wil tillen aan nodeloos gewichtige setups. Verkrijgbaar als head + cabinet of als combo, telkens met intuïtieve 5-bands eq, vooraan geplaatste DI en effect loop aansluiting, en de kenmerkende analoge VU meter. De combo’s hebben de gekende ‘kickbackconstructie, zodat ze zowel in monitor positie of horizontaal kunnen gebruikt worden.

AAA Series

Van de slaapkamer naar het podium. Deze betaalbare combo’s slagen er in een perfecte balans te vinden tussen gebruiksgemak en een flexibele punchy sound. Met zijn 4-bands eq, ingebouwde overdrive, schakelbare tweeter en professionele DI output is het de ideale metgezel voor kleine gigs en oefensessies. Verkrijgbaar in 30/60/100/120 watt uitvoering te ontdekken!


Meer info: https://ashdownmusic.com/
Ashdown bij Keymusic:  https://www.keymusic.com/be/merk/ashdown/?q=ash&