Singer Songwriter Workshop

Onze Singer Songwriter workshop gemist? Hou onze agenda dan goed in het oog!

Al onze Singer Songwriter workshops met Tiffany Aris, in samenwerking met Steinberg en Warm Audio, zijn afgelopen. Met meer dan 300 inschrijvingen, was deze workshop een succes. 

Je kreeg inzicht in het opname- en mixproces van een singer songwriter track. Hierbij werd gebruik gemaakt van de modernste DAW software en fijne analoge hardware en microfoons. Tiffany Aris speelt gitaar en heeft een prachtige en zeer gevarieerde stem die ze zo mooi mogelijk probeerde vast te leggen tijdens de workshopsessie. Zo kon je de ervaring van dichtbij beleven en kon men laten zien hoe er in enkele uren een professionele track wordt opgenomen en gemixed.

Het produceren van een fantastische track is de afgelopen jaren echt betaalbaar geworden. Het begint natuurlijk allemaal bij een goede microfoon en professionele DAW software. 

Heb je deze fantastische workshops gemist? Geen nood, wegens succes zal deze in de toekomst zeker herhaalt worden in de KEYMUSIC winkels. Hou onze evenementen agenda dus zeker in de gaten!