NAMM 2019: Sennheiser XSW-D

Ontdek alle verschillende sets!

Sennheiser stelt met trots voor:
de XS Wireless Digital!


De XS Wireless Digital is een nieuwe draadloze serie op instapniveau met een unieke prijs/kwaliteit verhouding die het bereik van Sennheiser tot nieuwe klantengroepen vergroot. XS Wireless Digital (XSW-D) werd maar net gelanceerd op NAMM 2019.

XS Wireless Digital is een plug & play, instapmodel draadloze serie die in het 2,4 GHz-spectrum werkt voor licentievrij en wereldwijd gebruik. De nieuwe serie bestaat uit lichte, compacte plug-on zenders en ontvangers, die XLR-, jack (6.3mm, 1/4 ") of mini-jack (3,5 mm, 1/8") aansluitingen bieden. XSW-D is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en kan worden gezien als een draadloze "kabelvervanging". Het beschikt over een interface met één knop en een statusindicator om stroom- en synchronisatiestatus weer te geven. Tot 5 systemen kunnen tegelijkertijd worden bediend, dankzij de automatische frequentie- en interferentiebeheertechnologie van Sennheiser. De XSW-D producten zijn voorzien van oplaadbare lithium-ionbatterijen die 5 uur runtime kunnen leveren.

XS Wireless Digital kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen in bands, clubs, vloggen of (freelance) video-opnamen. Met de innovatieve vorm en gestroomlijnde bediening, kan een breed scala aan toepassingen worden gecreëerd, zoals draadloze stageboxen of externe luidsprekerlinks, draadloos microfoongebruik en zelfs een pedalboardversie voor gitaristen is in aantocht. De mogelijkheden worden alleen beperkt door jouw verbeeldingskracht!