NAMM 2019: Marshall Studio Reeks

Marshall wekt dé klassieke versterkers terug tot leven in kleiner formaat!

Marshall komt met een geheel nieuwe versterkerreeks die gebaseerd is op enkele van de meest iconische gitaarversterkers. Marshall zorgt er met deze Studio Series voor dat je die klassieke Marshall klank in huis kan halen zonder de oorverdovende volumes die aan deze klassieke versterkers gekoppeld zijn. De Studio Series is onderverdeeld in 3 type versterkers en elk zijn ze verkrijgbaar in head of combo. Bijpassende cabinets zijn eveneens verkrijgbaar.

Studio Classic

De Studio Classic is een draagbare replica van de klassieke JCM800 2203 die origineel in de jaren ’80 werd geïntroduceerd. In de jaren ’80 was dit één van de weinige amps die een pak meer overdrive creëerde waardoor hij al snel geliefd werd bij hard rock en heavy metal spelers. Beschikbaar in een 20 watt head of combo. Bijpassende cabinets zijn ook beschikbaar.

 

Studio Vintage

Deze vintage ogende Studio Vintage is gebaseerd op de JMP 1959SLP wat de versterker was die de classic rock ’n roll klank in de jaren ’60 uitvond. De JMP 1959SLP werd gezien als een echte klassieker die bij talloze beroemde gitaristen bekend stond om zijn brute kracht en tonale mogelijkheden. Beschikbaar in een 20 watt head of combo. Bijpassende cabinets zijn ook beschikbaar.

 

Studio Jubilee

De Studio Jubilee is een kleinere versie van de Silver Jubilee. Origineel werd de Silver Jubilee uitgebracht in 1987 om de 25ste verjaardag van Marshall te vieren. Hij werd al snel de favoriete versterker van verschillende gitaarlegendes, waaronder John Frusciante en Slash, die hielden van zijn scheurende klank en meerdere kanalen. De Studio Jubilee is beschikbaar in een 20 watt head of combo. Bijpassende cabinets zijn ook beschikbaar.