NAMM 2019: Orange versterkers

De NAMM is nog niet officieel begonnen, maar toch heeft de legendarische Britse versterkerbouwer Orange al 2 nieuwe versterkers op de wereld losgelaten.

Orange lanceert Pedal Baby 100 & Tremlord 30


De NAMM is nog niet officieel begonnen, maar toch heeft de legendarische Britse versterkerbouwer Orange 2 nieuwe versterkers op de wereld losgelaten.

Orange Pedal Baby 100
De Pedal Baby 100 is een 100 watt versterker ontworpen om perfect samen te gaan met pedalboards, modellers en digitale processors.

De Pedal Baby 100 is zodanig ontworpen dat hij je een dynamisch en natuurlijk geluid geeft, iets wat vaak ontbreekt bij moderne eindversterkers van dit formaat. Hij is ook ideaal om te gebruiken met standaard gitaarcabinets waardoor je modellers en digitale processors gewoon kan aansluiten op een gitaarcabinet.

Met een gewicht van slechts 3kg is deze Pedal Baby 100 ideaal voor tourende muzikanten of gitaristen die op zoek zijn naar een compacte, maar goed klinkende versterker.


Orange Tremlord 30 Combo
De Tremlord 30 is een versterker die qua klank doet terugdenken aan versterkers uit de jaren 50. Met zijn voetschakelbare tremolo en veergalm geeft hij je een scala aan bruikbare geluiden.

Zowel de reverb als de tremolo worden aangestuurd door buizen waardoor je die typische warme vintage klank krijgt die we kennen van talloze platen van vroeger, maar ook van recentere artiesten.
Ingebouwd zit ook een effectsloop die volledig gebufferd is en bovendien ook aangestuurd wordt door buizen.

De Tremlord 30 heeft ook de mogelijkheid om terug te schakel van 30 watt naar 15 watt, 2 watt en zelfs 1 watt. Hierdoor kan je dus op iedere denkbare plaats, van slaapkamer tot podium, op het ideale volume spelen!