QSC CP8 & CP12

QSC introduceert CP Series Powered luidsprekers.Hoge prestaties, superieure kwaliteit en duurzame betrouwbaarheid. Dit zijn de kenmerken van het QSC-merk en de reden waarom miljoenen professionals over de hele wereld vertrouwen hebben gekregen in QSC om hen te helpen vol vertrouwen superieure ervaringen en memorabele uitvoeringen te leveren. De CP-serie volgt in dezelfde traditie en biedt tegelijkertijd een ultracompacte vormfactor en toonaangevende waarde.

CP vertegenwoordigt de beste luidsprekeroplossingen aan hoge kwaliteit. De combinatie van ultracompacte vormfactor en het laag gewicht zorgen voor een moeiteloos transport en inzetbaar voor draagbare als geïnstalleerde applicaties. 

De CP serie bestaat uit twee modellen, de CP8 en CP12. Beide modellen beschikken over:

  • een efficiënte 1000-Watt Klasse-D voedingsmodule.
  • one-touch toegang tot vooraf ingestelde DSP contouren voor de meest voorkomende geluidsversterking applicaties.
  • Lijn-, microfoon of lijn- en 3,5mm stereo inputs 

Het flexibele ontwerp zorgt voor een compact, onopvallend en stijlvol uiterlijk dat er geweldig uitziet in een breed scala aan toepassingen. Beiden modellen zijn pole-mounted of kunnen gebruikt worden als vloermonitor of worden ingezet in een vaste of tijdelijke installatie. 

QSC staat bekend voor hoogwaardige producten voor professioneel gebruik, zo ook deze CP-serie. Daarnaast zijn er nog accessoires beschikbaar voor deze CP serie: een draagtas, buitenhoes en een beugelbevestiging met snelkoppeling.