IK Multimedia Uno Synth

De ultieme echte analoge synth voor iedereen

UNO Synth is de eerste IK Multimedia hardwaresynthesizer - en niet te vergeten onze eerste volwaardige analoge synthesizer! Volgens traditie willen ze een geweldig klinkend instrument bieden dat zeer betaalbaar, ultradraagbaar is en eenvoudig kan worden geïntegreerd in elke studio- of liveopstelling.

We combineerden onze twee decennia aan ervaring in software- en hardwareontwikkeling met de expertise van de Italiaanse boutique synth-maker Soundmachines, in samenwerking met IK's synthergoeroe Erik Norlander (een van de breinen achter veelgeprezen synths zoals de Alesis Andromeda). Het resultaat is een compromisloos instrument met een enorm analoog geluid dat ook gemakkelijk te gebruiken is, met hands-on programmeerbaarheid en geavanceerde functies voor een onverslaanbare prijs. En als u nu pre-order krijgt u gratis verzending!

Bovendien wordt UNO Synth met trots gemaakt in IK's eigen Italiaanse fabriek om de hoogste kwaliteitsnormen te garanderen. Net als de meeste IK-hardwareproducten wordt UNO Synth gebouwd met behulp van een combinatie van de meest moderne, geautomatiseerde bevestigingsmachines en testsystemen van IK, en fijn, gerenommeerd Italiaans vakmanschap.