EVH komt met een nieuwe versterker

EVH, hét merk van Eddie van Halen, heeft ons door de jaren heen al vele schitterende producten bezorgd. De nieuwste toevoeging aan hun assortiment is de 5150III LBXII. Deze kleine maar zeer krachtige versterker staat voor klank, sustain en veelzijdigheid.

Aangedreven door vier ECC83S (12AX7) buizen in de voorversterker en twee EL84 eindversterkerbuizen levert deze versterker een maximum kracht van 15 Watt. De versterker bevat de befaamde "blue" en "green" kanalen welke een equalizercircuit delen om je klank volledig naar smaak te verfijnen. Of je nu op zoek bent naar een kristalhelder clean geluid, of naar een enorm vette distortion die Eddie van Halen zelf waardig is, deze kleine versterker zal je niet in de steek laten.

Goed nieuws voor gitaristen die deze versterker zowel op het podium als thuis in hun slaapkamer willen kunnen gebruiken! Dankzij de speciale ingebouwde krachtschakelaar kun je het vermogen namelijk reduceren tot 3,5 Watt. Zo kun je dus ook nog eens ruzie met de buren voorkomen.