Boss viert 40-jarig bestaan

Boss viert zijn 40-jarig bestaan door speciale edities van hun meest iconische pedalen uit te brengen. In 1977 lanceerden ze de iconische compact serie met de OD-1 Overdrive de PH-1 Phaser en de SP-1 Spectrum pedalen. Deze lijn pedalen vormt sindsdien voor vele muzikanten ter wereld de drijvende kracht van hun pedalboard.

Terug naar de oorsprong

Als een belangrijk gedeelte van het vieren van hun 40-jarig bestaan brengt Boss nu de drie eerste pedalen opnieuw uit in één limited-edition pakket. De drie pedalen zijn pure reissues van de oorspronkelijke Phaser, Overdrive en Spectrum, welke volledig met de hand bedraad zijn. Van dit pakket zullen er wereldwijd slechts 1500 uitgebracht worden!

Een speciale DS-1

In 1978 verscheen de eerste DS-1 van Boss. Het pedaal dat de wereld veroverde met zijn iconische scherpe klanken vormt al jaren een essentieel onderdeel van pedalboards van gitaristen over de hele wereld. Wederom ter ere van hun 40-jarig bestaan krijgt ook dit pedaal een speciale editie. Deze editie zal, in tegenstelling tot het origineel, volledig zwart zijn en goudkleurige accenten bevatten.