Vater nieuws van de NAMM

Vater kwam met flink wat nieuwe spullen naar de NAMM muziekbeurs. Meest opvallend is de kwaliteit van hun hickory stokken die nu met acorn-tips gemaakt worden. Verder twee signature modellen en een nieuwe retractable brush.

Nieuwe Acorn tips op klassieke modellen

Met dezelfde specs als de standaard 5A, Power 5A en Power 5B modellen, maar uitgevoerd met acorn-gevormde tips voor een warme drum- en cymbalklank. Het is een duidelijke greep naar de macht in drumstokkenland, en er moet gezegd worden dat de kwaliteit van het gebruikte hickory er erg goed uitziet vergeleken met de andere gangbare merken.

Vater AM595 Anthony Michelli

Signature stokken 

Op de NAMM werden ook twee nieuwe artiestenmodellen gepresenteerd. De Cool Breeze is gemaakt met Abe Cunningham en biedt een gebalanceerde en consistente feel en ultieme duurzaamheid. De AM595 van Anthony Michelli speelt licht en geraffineerd, zonder zijn balans te verliezen door slijtage. Een unieke stok die het proberen waard is.

Vater Abe Cunningham Cool Breeze

Woody Wire Retractable Brush

Een op het eerste gezicht standaardbrush zoals er wel meer retractable brushes gemaakt worden, maar dit model heeft een houten handgreep zodat hij meer aanvoelt als drumstok. Hij heeft een mooi gewicht en draaddikte voor grote veelzijdigheid en mooie brushklanken.

Vater Woody Wire Retractable Brush