Tama onthult zijn assortiment voor dit jaar

De drumkunstenaars van Tama hebben dit jaar weer een enorme lijst aan producten losgelaten die ze deze NAMM willen gaan presenteren. Gezien hun reputatie zal het weer om schitterende producten gaan van zeer hoge kwaliteit gaan. Laten we er eens een aantal bekijken.

Om te beginnen is alle Stage Master hardware volledig vernieuwd en verbeterd. Zo zijn de scharnierpunten opnieuw ontworpen voor een betere aansluiting en een verbetering van de natuurlijk resonantie van het instrument. De poten zijn opnieuw ontworpen voor extra stevigheid en stabiliteit terwijl ze minder ruimte in beslag nemen. En de cymbalstands bevatten een Quick-Set Cymbal Mate. Door simpelweg de twee knopjes in te drukken verwijder je deze sluiting om snel van cymbals te kunnen wisselen.

Cobra hihatstandaard

De befaamde Iron Cobra en Speed Cobra drumpedalen krijgen nu een bijpassende hi-hat standaard! Deze standaard inclusief Iron Cobra dan wel Speed Cobra pedaal reageert zeer precies en gevoelig op jouw spel en geeft je de mogelijkheid met bliksemsnelheid te reageren. Bovendien zijn deze standaards voorzien van de Quick-Set Clutch om het wisselen of opbergen van cymbals enorm te vergemakkelijken. Daarnaast kunnen dankzij deze clutch de cymbals beter resoneren.

Bijzonder veel nieuwe afwerkingen

Nagenoeg iedere drumketelset komt bovendien in vele verschillende nieuwe afwerkingen die er stuk voor stuk even schitterend uitzien. Neem nou bijvoorbeeld de Emeral Pacific Walnut Burst voor de alom bekende Starclassic: