Softube’s Console 1 Mkll goedkoper en biedt UAD-integratie

Het was altijd een functie die goed ontvangen zou worden, maar dit heeft waarschijnlijk niet iedereen zien aankomen. Softube heeft samen met plug-in makers UAD meer dan 60 plug-ins in kaart gebracht voor de nieuwe console 1 Mk2 variant van hun populaire hardware controller.

Softube Console 1 MKII UAD

Softube Console 1 MkII

De veel lagere adviesprijs van USD 499 van het nieuwe console 1 MkII pakket zal op de radar staan van vele kleine studio eigenaren en thuis producenten. De prijs is inclusief de Solid State Logic SL 4000 E console. Gebruikers kunnen mogelijkheden van muziekverwerking uitbreiden met verdere mogelijkheden binnen de Softube zoals EQ, poorten, compressoren en complete channel strips.

Het aanschaffen van Softube’s nieuwe aanbod van "naadloze" integratie met meer dan 60 UAD Powered Plug-Ins (door Universal Audio) zal verleidelijk zijn voor velen. De nieuwe compatibele plug-ins worden onder andere aangeboden door: Chandler Limited, Fairchild, Teletronix, Tube-Tech en Abbey Road Studios.

Volgens Softube zijn er enkele kleine aanpassingen en verbeteringen aan de hardware, zoals "beter zichtbare LED-markers". Al met al echt een spannend product dat je helemaal klaar maakt voor de komende jaren in je studio.