Samson presenteert je nieuwe tools voor je gigs en in de studio

Samson presenteert op de NAMM nieuwe gear in maar liefst drie categorieën. Twee paar monitoring earphones, een 4-kanaals hoofdtelefoon preamp en twee dynamische zangmicrofoons.

In-ear monitors

De Zi100 en Zi200 in-ears zijn een perfecte oplossing voor de monitoring tijdens je live optredens, maar kunnen ook gebruikt worden voor opnames op straat of het luisteren van muziek in hoge audiokwaliteit. Met een compact en ergonomisch ontwerp leveren beide modellen goede isolatie en een snelle respons voor een gedetailleerde en nauwkeurige audioweergave.

Zangmicrofoons

De nieuwe Q7x en Q8x zijn professionele dynamische zangmicrofoons met een uitzonderlijke klankverwerking voor live en in de studio. Met het vernieuwde ontwerp voor zowel de behuizing als de capsule shockmount leveren deze microfoons een betrouwbare prestatie in de meest veeleisende omstandigheden.

Hoofdtelefoon preamp

De QH4 4-kanaals hoofdtelefoon amplifier is ontworpen om je audio te kunnen beluisteren met (tot) vier hoofdtelefoons tegelijk, elk met zijn eigen volumeregeling. Het compacte ontwerp van de QH4 is perfect in iedere studio of op je bureaublad, maar ook onderweg met je laptop perfect mee te nemen.

De QH4 heeft twee gebalanceerde 1/4" inputs om op je mixer of recording interface aan te sluiten, en een stereo 1/8" Aux input die perfect is voor het spelen can muziek van een extern apparaat. Naast de vier stereo 1/4" outputs geeft de QH4 je ook een 1/8" Aux Out die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om meerdere QH4's te koppelen.