IK Multimedia breidt de iRig reeks opnieuw uit

Er is weer een flink aantal iRig producten gepresenteerd, met name op gitaargebied biedt IK Multimedia weer een flink aantal nieuwe tools die wel eens heel goed van pas kunnen komen.

iRig Acoustic Stage

de Acoustic Stage is een geavanceerd digitaal microfoonsysteem voor je akoestische gitaar. Clip hem aan je riem en bevestig de MEMS microfoon aan de klankkast van je gitaar. De preamp en DSP processor leveren een hoge kwaliteit natuurlijke klank met flink wat mogelijkheden om je geluid perfect af te stemmen op de situatie zoals jij dat wilt.

iRig Pro I/O

De iRig Pro I/O is je nieuwe mobiele studio in zakformaat. Deze ultracompacte audio- en MIDI-interface is geschikt voor al je instrumenten en werkt met PC, Mac, Android- en iOS apparaten. De interface geeft je 24-bit/96kHz opnamekwaliteit waar je het maar nodig hebt. Kortom, dit is de meest veelzijdige en intuïtieve mobiele alles-in-één interface.

iRig Nano Amp

De Nano Amp is een veelzijdige microversterkers met ingebouwde iOS interface. Hiermee heb je bijna ieder mogelijk gitaargeluid tot je beschikking, en kun je bovendien grote cabinets aandrijven zonder dat je extra versterking nodig hebt. Met 16 bij 9 centimeter past hij bijna letterlijk in de palm van je hand, en de batterijen gaan tot 30 uur mee. Dankzij de iOS interface van de iRig reeks heb je het hele palet van AmpliTube en nog veel meer beschikbaar voor deze versterker.

Fender Collection 2

De ultieme verzameling van Fender buizenversterkers voor je Mac of PC. De klassieke fenderklank dus, maar dankzij geavanceerde toekomstgerichte technologie. Deze software plugin is gemaakt voor AmpliTube, de ultieme virtuele opnamestudio van IK Multimedia.