EBS presenteert Blue Label effectpedalen voor gitaar en bas

De drie nieuwe pedalen van EBS zijn gemaakt voor gitaar maar zijn ook geschikt voor de lage frequenties van de basgitaar. De Blue Label serie omvat de Black Haze, de Drive Me Crazy en de The Drive, met drie totaal verschillende drive-karakters.

EBS Blue Label Effectpedalen

Black Haze

De Black Haze is een schitterende drive met een onweerstaanbaar donker karakter. Dit pedaal heeft een driestanden karakterswitch voor het boosten of afsnijden van bepaalde frequenties, en 'dual drive engines' en 'low-range compensation' voor betere prestaties met bas.

Drive Me Crazy

De Drive Me Crazy verandert iedere cleane combo gitaarversterker in een high gain stack op volle kracht. Dit pedaal heeft dezelfde switches als beschreven bij de Black Haze.

The Drive

The Drive geeft je de extra boost die je nodig hebt om je klank te benadrukken en te laten opvallen. Het soort apparaat dat je ongemerkt aan laat staan maar wel erg gaat missen als je hem vergeet.

Alledrie de pedalen hebben een Drive, Tone en Volume regelaar. Ze zijn ondergebracht in een nieuwe compacte behuizing met verzonken jacks en supergoede grip aan de onderkant.