Acon Digital brengt Acoustica 7 op de markt

Acon Digital biedt verbeterde audiobewerking, mastering en herstelmogelijkheden in Acoustica 7. Spectral editing, verbeterde dynamics processing en meer. Acon Digital is klaar om versie 7 van de Acoustica Premium Edition te lanceren, zijn cross-platform audio bewerking, mastering en herstelsoftware.

De applicatie is volledig van de grond af opnieuw opgebouwd en bevat nu een spectral editing modus die uitgebreid herstelwerk mogelijk maakt op specifieke time en frequency regions. Tools van Acon's Digital Restoration Suite - DeNoise, DeHum, DeClick en DeClip - zijn ingebouwd, net als verwerking van het bedrijf's Equalize, Verberate en Multiply plugins.

Voor dynamics processing is er een birckwall limiter, terwijl Dynamics een compressor en een expander combineert (Dynamics is ook toegevoegd in een multiband variant). Ook zijn er andere verwerkingstools zoals Dither, Phono Filter (een emulatie van analoge pre-emphasis filter curves), Vitalize (voor het toevoegen van high-frequency content) en Time Stretch. Daarnaast is er nu ondersteuning voor VST en AU plugins. Acoustica Premium Edition 7's zijn dockbaar, dus je kan je werkplek naar eigen inzicht invullen. Ook zijn er meerdere afmetingen per venster mogelijk. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat!