Presonus introduceert de AIR serie

Presonus heeft deze NAMM de AIR speakers onthult. Deze te gekke speakers leveren professionele prestaties maar wegen nauwelijks iets. Naast hun geringe gewicht heeft deze serie nog meer kenmerken gemeen met lucht. Zo leveren ze tevens een zeer transparant geluid.

Compact en lichtgewicht, de AIR actieve speakers leveren rijke en diepe lage frequenties en een zeer natuurlijke respons voor de hoge frequenties. Dankzij de 1200-Watt Class D/Class AB versterker heb je voor eigenlijk iedere situatie wel genoeg kracht en headroom tot je beschikking. Combineer dit met het feit dat de speakers gemakkelijk te vervoeren zijn en je ziet dat ze geschikt zijn voor zowel mobiele als permanente setups.

De serie bestaat uit drie speakers en twee subwoofers. Onder de speakers heb je de keuze uit de AIR10, de AIR12 en de AIR15 welke respectievelijk een 10", 12" en een 15" driver hebben. De AIR15s en de AIR18s zijn de subwoofers welke met hun 15" en 18" drivers het geluidsspectrum van de speakers schitterend aanvult.