TC Electronic introduceert de Polytune 3

Met de Polytune stemapparaten van TC Electronic ben je altijd verzekerd van de beste resultaten. Het is inmiddels alweer zeven jaar geleden dat de eerste Polytune in pedaalvorm werd uitgebracht, waarna hij de professionele muziekwereld veroverde. Nu is het tijd voor de nieuwste versie.

TC Electronic heeft dit keer niet zomaar een kleine verbetering bedacht voor de nieuwste versie van de Polytune. De Polytune 3 is namelijk tevens voorzien van TC Electronics krachtige BonaFide Buffer! Nu heb je 's werelds beste stemapparaat, met alle bekende functionaliteit, in een overzichtelijk pedaal gecombineerd met 's werelds beste buffer!

BonaFide Buffer

Naarmate de tijd verstrijkt gaat de technologie steeds verder vooruit en komen er steeds meer effectpedalen op de markt. Te gek natuurlijk, maar een groot nadeel hiervan is dat de pedalboards steeds groter worden en met name dat de totale lengte van alle kabels tussen de effecten en tussen de versterkers en instrumenten steeds langer wordt. Dit heeft als gevolg dat er een gedeelte van je signaal verloren gaat, vooral de hoge frequenties moeten vaak lijden onder de totale kabellengte. De BonaFide Buffer lost dit probleem voor je op zonder de nadelen die de meeste signaalbuffers met zich mee brengen. Dit is natuurlijk ideaal om gecombineerd te hebben met je tunerpedaal.