KEYMUSIC Mechelen bestaat 5 jaar

Het filiaal van KEYMUSIC in Mechelen bestaat inmiddels alweer 5 jaar! Dit heuglijke feit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom zal het op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober feest zijn in Mechelen. Op zaterdag zelfs met live-muziek en verlengde openingsuren tot 19u00!

5 jaar Mechelen

Wie aan Mechelen denkt, denkt aan muziek, cultuur en gezelligheid. Maanrock, het grootste gratis festival van Vlaanderen, vindt hier dan ook haar oorsprong. Daarnaast zal je in Mechelen, met name tijdens de zomermaanden, nagenoeg iedere dag kunnen genieten van vele soorten live-muziek. En waar muziek is, vind je KEYMUSIC!

In de Hanswijkstraat, een zijstraat van de Bruul, vind je ons schitterende filiaal dat 200 vierkante meter aan fantastische muziekinstrumenten en apparatuur te bieden heeft. Het is inmiddels alweer 5 jaar geleden dat KEYMUSIC hier haar deuren geopend heeft. KEYMUSIC is dan ook niet meer weg te denken uit Mechelen en vormt de drijvende kracht van al het jong en oud talent uit de omgeving.

Bourgondisch genieten

Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje, geniet van live-muziek in onze tent en maak kans op een aankoopbon van maar liefst 500 euro*. Deze bon zal aan het einde van de zaterdag verloot worden. De weersvoorspelling belooft veel goeds dus kom lekker van het zonnetje genieten bij KEYMUSIC in Mechelen!

* Voor klanten die dit weekend een bedrag van minimaal 20 euro hebben besteed bij ons.