Izotope VocalSynth

Als vocalist kan het wel eens frustrerend zijn om te zien hoeveel te gekke effecten instrumentalisten kunnen gebruiken om hun geluid te vervormen of verfijnen. Tegenwoordig zijn er gelukkig veel effecten verkrijgbaar speciaal bedoelt voor vocalisten. Izotope introduceert hun eigen kijk op deze ontwikkeling in de vorm van hun nieuwste plug-in: VocalSynth.

Een echte virtuele synthesizer voor je stem

Ontdek de wereld van de effecten met je stem. Gebruik je favoriete DAW om in real-time jouw stem te vervormen op de meest te gekke manieren. VocalSynth bevat vier verschillende vocalengines. Elk van deze effecten kun je door middel van verschillende parameters volledig naar smaak instellen.

Vocoder

Met de Vocoderfunctie verander je jouw stemgeluid in een synthesizer of robot. Een vocoder analyseert jouw stemgeluid en converteert de belangrijkste eigenschappen naar een tweede signaal waarmee je de in de plug-in ingebouwde synthesizer kunt aansturen. 

Polyvox

De Polyvoxfunctie stelt je in staat om jouw stemgeluid op intelligente te harmoniseren. Zo voeg je dus met gemak een groep achtergrond zangers/zangeressen aan jouw eigen stem toe. Je hebt zelf te keuze of dit natuurlijk of computerachtig moet klinken.

Compuvox

Met Compuvox verander je jouw stem in het geluid van de handheldapparaten uit de jaren 80. Een typische computerstem zoals je die in de space-age vaak tegenkwam, vol met die eigenwijze glitches.

Talkbox

Een talkbox emuleert, zoals je misschien al verwacht, een old school talkbox. Een Talkbox helpt je om een aangesloten synthesizer of instrument de verbaliserende eigenschappen van jouw stem mee te geven. Op deze manier krijgt het instrument meer dynamische mogelijkheden.