Handwerk voor een lage prijs

Admira levert al jaren echte Spaanse kwaliteit voor zeer zachte prijzen, en is om die reden zeer populair onder beginnende gitaristen. Nu tilt Admira hun assortiment naar een hoger niveau met de nieuwe A5, A10, A15, en A20 gitaren.

Echt handwerk

Tegenwoordig is de kwaliteit in fabrieken zo goed, dat veel bedrijven hun instrumenten daar in grotere getallen maken om ze vervolgens voor scherpere prijzen aan te kunnen bieden. Niemand zal echter ontkennen dat echt handwerk toch altijd de beste resultaten oplevert wanneer je het over gitaren hebt. Met de A-serie biedt Admira jou de kans om voor een redelijke prijs een echt met de hand gebouwd instrument in huis te halen met die typische Spaanse klank.

Voor ieder wat wils

De serie bestaat, vooralsnog, uit vier modellen met elk subtiele verschillen wat betreft de eigenschappen. Dat betekent dat er voor iedereen, met ieder budget wel een mouw aan te passen valt. Ieder instrument uit de serie bevat een massieve cederhouten top voor ultieme resonantie, daarnaast hebben ze allemaal een zij- en achterkant van Indiaas palissander om de nodige warmte en volheid mee te geven aan je geluid. Bij de A10, A15, en A20 zit er bovendien een voorversterker met EQ ingebouwd om je instrument zeer natuurgetrouw te kunnen versterken.