M-audio M-Track C-series

Wanneer je je eigen opnamestudio wilt beginnen zal je een kwalitatieve audio-interface moeten aanschaffen. M-Audio zorgt er gelukkig altijd voor dat hun audio-interfaces volledig voldoen aan de eisen van het moment. M-Audio introduceert nu hun nieuwste audio-interface serie: de M-Track C-Series 2x2, en de M-Track C-Series 2x2M.

Maakt opnames van professionele kwaliteit

Met de M-Track C-Series audio-interfaces kun je met de hoogst mogelijke audiokwaliteit opnemen. Dat betekent dat je een audioresolutie van 24-Bit/192kHz ter beschikking hebt. Dit is dezelfde resolutie waar professionele opnamestudio's mee werken. Deze geluidskwaliteit komt voort uit de nieuwe Crystal Preamps en eersteklas D/A converters.

De verschillen

De serie bestaat vooralsnog uit twee modellen, de M-Track 2x2 en de M-Track 2x2M. Waar de 2x2 een audio-interface is voor enkel een instrument of 2 instrumenten, heb je bij de 2x2M nog de mogelijkheid een MIDI-apparaat aan te sluiten welke je vervolgens ook kunt gebruiken in je favoriete DAW. Daarnaast heb je bij het 2x2M model in plaats van 1 XLR/Line combo-input, er twee tot je beschikking. En zit er aan de voorkant nog een extra instrumenteninput.

De C staat voor het feit dat deze audio-interfaces werken met een USB-C aansluiting. De bijgeleverde kabel stelt je in staat deze USB-C poort aan jouw standaard USB poort (minstens 2.0) van je Mac of Windows PC.