Way Huge vernieuwt succesnummers

De Green Rhino overdrive en de Swollen Pickle fuzz zijn niet voor niets bekende pedalen van Way Huge. Toch kan het beter, moet het bedrijf gedacht hebben, want naast hun nieuwe 'Overrated Special' overdrive introduceren ze met trots de compactere varianten op beide modellen.

Way Huge Green Rhino Overdrive MKIV

De nieuwe Green Rhino overdrive van Way Huge is compacter dan z'n voorgangers, maar is wellicht iets veelzijdiger. Door de toevoeging van de MKII's 100hz control en de volledig nieuwe 500 Hz control ben je in staat om je lage en mid tonen met 12 db te boosten. Wil je minder fratsen, dan schakel je met de Classic switch simpelweg naar de oude, vertrouwde Green Rhino sound.

Way Huge Swollen Pickle Jumbo Fuzz MKIIS

De nieuwe Swollen Pickle Fuzz creëert dezelfde sound als de full sized Jumbo Fuzz, alleen in een kleinere behuizing. Met een kleine twist van de sustain control, ga je van milde fuzz naar complete apocalyps. Met de twee interne trimpots kun je de externe scoop van light naar heavy mid cut draaien. En d.m.v. de clip control switch je tussen twee clipping diodes voor een zwoele of open sustain.

Way Huge Overrated Special Overdrive

Deze nieuwe overdrive is ontwikkeld voor niemand minder dan Joe Bonamassa. Geschoold op een old skool Green Rhino overdrive, opgevoerd en aangepast met een 500 Hz control om de middentonen te benadrukken. Zo kan Joe z'n groovy licks extra benadrukken. Zet hem voor een cleane versterker en zul je een gruizige rand creëren, en gebruik hem als overdrive om gierende leadsounds te maken.