Nieuwe plugins voor UAD Software in februari

Universal Audio komt in februari met UAD Software 8.5. Bij de nieuwe versie worden ook drie nieuwe plugins gepresenteerd.

Marshall JMP 2203

De Marshall JMP 2203 plugin simuleert de legendarische gelijknamige 100-watts versterker. Deze plugin staat dus garant voor een krachtige sound en een heerlijke crunch. De plugin bevat vijf virtuele microfoonopties en meer dan 50 presets, ontworpen door de legendarische AC/DC engineer Tony Platt. De plugin is uiteraard gelicenseerd door Marshall, dus authentieker wordt het niet.

Sonnox Oxford Envolution

Envolution is een frequentie-afhankelijke envelope shaper die presence en distance kan toevoegen aan drums, piano, gitaar en percussie-instrumenten. De plugin biedt overzichtelijke controls van de belangrijkste parameters zoals attack, hold en release. Er zijn verschillende frequentie-afhankelijke instelmogelijkheden voor transients en sustain. De plugin staat garant voor harmonische sounds en uitgebreide tone shaping mogelijkheden.

Brainworx bx_digital V3 EQ Collection

Deze plugin is een update voor de bx_digital V2 EQ plugin. Versie 3 voegt een dynamische equalizer met verbeterde de-esser toe, verbeterde filters en een “Q mode”.