TubeMeister Deluxe van Hughes & Kettner

De bekende TubeMeister lunchbox versterker van Hughes & Kettner heeft twee nieuwe leden in de familie gekregen in de vorm van de Deluxe 20 & 40.

De boutique tonen van de Deluxe modellen zijn gebaseerd op de TriAmp Mark 3 en zijn te realiseren met de verschillende kanalen die je tot je beschikking hebt. Zo is de TubeMeister 40 uitgerust met een Clean, Crush en Lead kanaal. Aan de achterzijde zien we ook functies die natuurlijk niet mogen ontbreken. Zo is er een FX Loop aanwezig en is er een aansluiting voor de footswitch. Zowel de 20 als de 40 Watt head zijn uitgerust met 12AX7 buizen voor de preamp welke worden ondersteund door de EL84 buizen van de poweramp.

Ook is de versterker uitgerust met een Red Box AE DI output waardoor de amp zowel in de studio als op het podium zijn mannetje staat. De Tube Safety Control, welke ervoor zorgt dat de buizen optimaal presteren, en de power soak laten zien dat aan alles is gedacht bij deze upgrade. Een fantastische buizengeluid welke ook op laag volume haalbaar is, is het resultaat.

Met de TubeMeister Deluxe haal je een boutique amp in huis, maar dan wel voor een prijs die je normaal niet bij dit soort versterkers ziet. Betaalbaar, gevarieerd en veelzijdig zijn de termen die de versterker zeker verdiend.