De E serie van QSC

De E serie van QSC is een reeks passieve speakers bestaande uit 3 speakers en een subwoofer speciaal gebouwd voor entertainmenttoepassingen zoals live optredens, DJ versterking en dansmuziek, productie en karaoke.

De reeks bestaat uit de E10, E12, E15 en de E18SW (de subwoofer), waarbij het getal slaat op de grootte van de woofer in inch. Iedere professionele versterker zal in combinatie met deze speakers jouw geluid fantastisch tot leven wekken, maar als je het uiterste uit deze set wilt halen wat betreft mogelijkheden adviseert QSC ze te combineren met de GXD en PLD versterkers of de TouchMix mixer van QSC zelf.

Fantastisch geluid, stevig en betrouwbaar

Bij QSC ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit van zowel het geluid dat geproduceerd wordt als de bouw van de producten zelf. Deze speakers zijn namelijk gemaakt van maar liefst 11 lagen gelamineerd berkenhout wat maximale stevigheid en geluidkwaliteit garandeert terwijl het gewicht relatief laag blijft. Daarnaast hebben ze allemaal een zeer stevige metalen grille met schuim erachter om de luidsprekers goed te beschermen. Iedere speaker kan door middel van een dubbel ophangsysteem ofwel rechtop staan, of 10 graden naar beneden gericht worden. Dit geldt natuurlijk niet voor de subwoofer, deze wordt echter wel geleverd met een speakerpaal waar je de andere speakers op zou kunnen zetten.