Marshall slaat handen ineen met Softube

Veel versterkers maken al gebruik van de combinatie van klassieke amps en modeling en ook Marshall springt hier dit jaar op in met hun nieuwe CODE digitale versterkers.

In samenwerking met Softube brengt Marshall modeling naar een hoger niveau. De Marshall-Softube (MST) modelling staat garant voor een authentieke Marshall sound in een modern design. De CODE serie biedt de optie om een keuze te maken uit 14 verschillende voorversterkers welke gecombineerd kunnen worden met 4 verschillende eindversterkers. Zo heb je o.a. de beschikking over sounds van de JTM45 2245, 1962 Bluesbreaker, JCM800, Plexi en meer. Dit geeft al een enorme hoeveelheid aan verschillende sounds en om hier nog een stapje bovenop te doen zijn er ook nog eens 8 verschillende speakercabinets in de software aanwezig waardoor je jouw sound tot in de details kan instellen. Met de 24 professionele ingebouwde effecten maak je jouw sound compleet.

De CODE serie zal bestaan uit meerdere versterkers en zo zien we zowel de combinatie tussen top en cabinet als compactere combo’s. De combo’s zijn beschikbaar in configuraties met 10”, 12” en 2x12” speakers. Het speakercabinet voor de head beschikt over vier 12” speakers en alle amps kunnen gecombineerd worden met een optionele footcontroller.