Nieuwe producten van Korg voor 2016

Korg heeft zijn nieuwe producten voor 2016 bekendgemaakt. De release omvat een mooie analoge synth, twee nieuwe MIDI controllers, een nieuwe clip-on tuner en enkele limited edition varianten op bestaande producten.

Minilogue

De Korg Minilogue is tijdens NAMM 2016 waarschijnlijk het grootste item op de stand van Korg. Lees hier meer over in een apart bericht.

Kronos88 Platinum

De Kronos88, het vlaggenschip op synthesizergebied, krijgt dit jaar een gelimiteerde Platinum uitvoering. Deze blitse finish maakt hem natuurlijk nog aantrekkelijker.

NanoKEY en NanoKONTROL Studio

We kenden al de kleine nanoKEY en nanoKONTROL van Korg, nu is er van beide modellen een 'Studio'-variant. Compacte, zeer veelzijdige gereedschappen om alles op je computer, tablet of smartphone te kunnen bedienen tijdens het componeren of produceren van je nieuwe muziek!

De B1 in één keer compleet

De digitale piano B1 klinkt en speelt uitmuntend. Koop nu alles in één met de B1SP. De B1 piano, verkrijgbaar in zwart of wit, samen met bijpassende stevige standaard en luxueuze set van drie pedalen!

Stemapparaten

Op tunergebied is er dit jaar slechts 1 nieuw model te verwelkomen. De Korg GripTune is een zeer compacte en handige clip-on tuner voor je gitaar. In alle hoeken instelbaar, en praktisch onzichtbaar te monteren.

De bestaande PitchBlack Pedaaltuner krijgt er dit jaar nog een kleurtje bij, of eigenlijk een ander materiaal. De PitchBlack BN is namelijk uitgevoerd met geborsteld aluminium behuizing. Zeer smaakvol, en slechts in beperkte oplage verkrijgbaar!